Comments are not being disassembled

KaelumKaelum Posts: 7
edited March 20, 2017 11:41AM in .NET Reflector
I just noticed that comments (i.e. XML Comments) are no longer being disassembled. I am currently running Version 9.0.1.374 PRO.

Comments

  • Thanks for your post!

    Can I just double check--are you decompiling framework assemblies or non-framework assemblies?

    If framework assemblies, I apologies as we have found a bug that may prevent Reflector from locating comments for framework assemblies - this is logged internally as RP-4030 and I'll post here once we have a fix for this.

    If the issue is happening for non-framework assemblies though, can you kindly:
    1. Make sure that the xml file containing the comments is located alongside the assembly you're decompiling
    2. Make sure that you are using the .NET Reflector desktop application as the extension will not show comments
    3. Go to Tools>Options and make sure that the Documentation option is set to "XML comments"
    Product Support Engineer | Redgate Software
  • Hi,

    After further investigation this doesn't appear to be a bug with Reflector, but a change in how Microsoft have provided their framework documentation.

    Can you confirm for me if you have Visual Studio installed, and if so which version?
  • Hi @Kaelum,

    As Russell mentioned, this issue with framework assemblies is due to how Microsoft now provides their framework documentation, but we've now released a build that gets around this. You can update from Help>Check for updates.

    Hope that helps!
    Product Support Engineer | Redgate Software
  • Hey Jessica,

    Sorry for the late response, but there's been a lot going on. Yes, it was with the .NET Framework DLLs that I noticed the issue, and yes the update has fixed it. Time to get back to more AppDomain fun.

    Thank you very much!
    Will
  • Thanks for the update Will, I'm so glad to hear that helped!
    Product Support Engineer | Redgate Software
Sign In or Register to comment.