Invalid Caracters '?' after insert using SQL MultiScript

borispaezborispaez Posts: 2
edited November 17, 2008 11:15AM in SQL Multi Script
Hi,

I'm using for excecute masive insert the sql multi script tool.
for example:
EXEC ##ADM_Transaccion_AGREGAR 'PAC110', 'Modificaci�n al Valor'

The tool sql multi script are inserting bad data as: Modificaci�n into my sql server 2005 database

The right value is:

EXEC ##ADM_Transaccion_AGREGAR 'PAC110', 'Modificación al Valor'

Modificación

Is The problem into some setting in the tool SQL Multi script?


[/code][/quote]

Comments

  • Eddie DEddie D Posts: 1,701 Rose Gold 5
    Thank you for your post into the forum and sorry that you have encountered this problem.

    This is a know problem with SQL Multi Script.

    SQL Multi Script loads all text files as if they were UTF8 encoded. Unfortunately this is causing the problem you are experiencing where invalid strange characters are included, as your script as a different encoding The only work around for this is to save your SQL Scripts as UTF8 encoded files rather than an ANSI encoded file.

    I have the details of this call to an existing Bug Report. The reference for this Bug Report is SE-506. Hopefully this issue will be resolved in later version of SQL Multi Script. I will be maintaining a watch on this bug report and will update you on any changes as they occur.

    Many Thanks
    Eddie
    Eddie Davis
    Product Support Engineer
    Redgate Software Ltd
    Email: [email protected]
Sign In or Register to comment.