What are the challenges you face when working across database platforms? Take the survey
Options

[SQL Compare] ERROR - Registration - scripting dependencies

Brian DonahueBrian Donahue Posts: 6,590 Bronze 1
edited September 15, 2003 10:12AM in SQL Compare Previous Versions
Hi Tomislav,

The error is "Method '~' of Object '~' failed.

I'm looking into the code to see why this would happen.

Thanks,

Brian Donahue

"Tomislav Bronzin" <tbronzin@no-spam.citus.hr> wrote in message
news:%230$blMMFDHA.1172@server53...
> I have problem with Registration - at the moment when scripting
dependencies
> starts (picture of dialog box is attached to this messages).
>
> Scripting of all objects went well, but at the moment when scripting of
> dependecies starts it fails.
> Even reinstallation of program does not help!
>
> I know that this is an old post but in last few months I receive a lot of
> this errors when try to SCRIPT _ANY_ database.
> Conifig is following:
> 1. Windows XP Prof (w/o SP1)
> 2. Visual Studio 6.0 EE, VS.NET 2002, VS.NET 2003 insalled
> 3. MSDE 2000 (w SP3), SQL Server 2000 Standard, MSDE 7.0, Server 7.0
> Standard
> 4. SQL Compare v.2.0.3
>
> Can anyone help? Thank you in advance!
>
> --
> Best regards,
> Tomislav Bronzin
> [Microsoft MSDN Regional Director, Croatia]
> (http://www.microsoft.com/rd/)
>
> CITUS Internet Developing Company
> http://www.citusgrupa.com
> ---
> This posting is provided AS IS with no warranties, and confers no rights
>
>
>

Comments

  • Options
    Brian DonahueBrian Donahue Posts: 6,590 Bronze 1
    Hi Tomislav,



    Have you also tried upgrading MDAC to version 2.7? It will fix
    this problem in some cases.



    Regards,

    Brian Donahue

    Red Gate Technical Support



    "Brian Donahue (Red Gate)" <brian.donahue@red-gate.com> wrote in message
    news:igqQ9osGDHA.1804@server53...

    > Hi Tomislav,
    >
    > The error is "Method '~' of Object '~' failed.
    >
    > I'm looking into the code to see why this would happen.
    >
    > Thanks,
    >
    > Brian Donahue
    >
    > "Tomislav Bronzin" <tbronzin@no-spam.citus.hr> wrote in message
    > news:%230$blMMFDHA.1172@server53...
    > > I have problem with Registration - at the moment when scripting
    > dependencies
    > > starts (picture of dialog box is attached to this messages).
    > >
    > > Scripting of all objects went well, but at the moment when scripting of
    > > dependecies starts it fails.
    > > Even reinstallation of program does not help!
    > >
    > > I know that this is an old post but in last few months I receive a lot
    of
    > > this errors when try to SCRIPT _ANY_ database.
    > > Conifig is following:
    > > 1. Windows XP Prof (w/o SP1)
    > > 2. Visual Studio 6.0 EE, VS.NET 2002, VS.NET 2003 insalled
    > > 3. MSDE 2000 (w SP3), SQL Server 2000 Standard, MSDE 7.0, Server 7.0
    > > Standard
    > > 4. SQL Compare v.2.0.3
    > >
    > > Can anyone help? Thank you in advance!
    > >
    > > --
    > > Best regards,
    > > Tomislav Bronzin
    > > [Microsoft MSDN Regional Director, Croatia]
    > > (http://www.microsoft.com/rd/)
    > >
    > > CITUS Internet Developing Company
    > > http://www.citusgrupa.com
    > > ---
    > > This posting is provided AS IS with no warranties, and confers no rights
    > >
    > >
    > >
    >
    >
  • Options
    Hi Morgan,

    If it's simply a timeout, try upping the timeout value in View->Options
    Misc tab.

    Regards,

    Brian Donahue
    Red Gate Technical Support

    "Morgan Pierce" <morganp@magenic.com> wrote in message
    news:0qZ5W5VeDHA.1228@server53...
    > Hello All!!
    > Did anyone have any success getting past this error - I have had it on 2
    > different machines and need suggestions -
    > using it on winXPpro sp1a, sql 2k sp 3
    > and win2k3 server with updates, sql 2k sp 3
    > many thanks,
    > Morgan Pierce
    > morganp@magenic.com
    >
    >
    > "Tomislav Bronzin" <tbronzin@no-spam.citus.hr> wrote in message
    > news:2jf6%234FHDHA.1804@server53...
    > > I already have MDAC 2.7 installed, but (just in case) I re-run
    > installation
    > > again and nothing happened!
    > > I also re-run SQL Server Service Pack 3!
    > >
    > > Do you have any additional idea?
    > >
    > > --
    > > Best regards,
    > > Tomislav Bronzin
    > > [Microsoft MSDN Regional Director, Croatia]
    > > (http://www.microsoft.com/rd/)
    > >
    > > CITUS Internet Developing Company
    > > http://www.citusgrupa.com
    > > ---
    > > This posting is provided AS IS with no warranties, and confers no rights
    > >
    > > "Brian Donahue (Red Gate)" <brian.donahue@red-gate.com> wrote in message
    > > news:VwCb%23a5GDHA.1424@server53...
    > > > Hi Tomislav,
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > Have you also tried upgrading MDAC to version 2.7? It will
    fix
    > > > this problem in some cases.
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > Regards,
    > > >
    > > > Brian Donahue
    > > >
    > > > Red Gate Technical Support
    > > >
    > > >
    > > >
    > > > "Brian Donahue (Red Gate)" <brian.donahue@red-gate.com> wrote in
    message
    > > > news:igqQ9osGDHA.1804@server53...
    > > >
    > > > > Hi Tomislav,
    > > > >
    > > > > The error is "Method '~' of Object '~' failed.
    > > > >
    > > > > I'm looking into the code to see why this would happen.
    > > > >
    > > > > Thanks,
    > > > >
    > > > > Brian Donahue
    > > > >
    > > > > "Tomislav Bronzin" <tbronzin@no-spam.citus.hr> wrote in message
    > > > > news:%230$blMMFDHA.1172@server53...
    > > > > > I have problem with Registration - at the moment when scripting
    > > > > dependencies
    > > > > > starts (picture of dialog box is attached to this messages).
    > > > > >
    > > > > > Scripting of all objects went well, but at the moment when
    scripting
    > > of
    > > > > > dependecies starts it fails.
    > > > > > Even reinstallation of program does not help!
    > > > > >
    > > > > > I know that this is an old post but in last few months I receive a
    > lot
    > > > of
    > > > > > this errors when try to SCRIPT _ANY_ database.
    > > > > > Conifig is following:
    > > > > > 1. Windows XP Prof (w/o SP1)
    > > > > > 2. Visual Studio 6.0 EE, VS.NET 2002, VS.NET 2003 insalled
    > > > > > 3. MSDE 2000 (w SP3), SQL Server 2000 Standard, MSDE 7.0, Server
    7.0
    > > > > > Standard
    > > > > > 4. SQL Compare v.2.0.3
    > > > > >
    > > > > > Can anyone help? Thank you in advance!
    > > > > >
    > > > > > --
    > > > > > Best regards,
    > > > > > Tomislav Bronzin
    > > > > > [Microsoft MSDN Regional Director, Croatia]
    > > > > > (http://www.microsoft.com/rd/)
    > > > > >
    > > > > > CITUS Internet Developing Company
    > > > > > http://www.citusgrupa.com
    > > > > > ---
    > > > > > This posting is provided AS IS with no warranties, and confers no
    > > rights
    > > > > >
    > > > > >
    > > > > >
    > > > >
    > > > >
    > > >
    > > >
    > >
    > >
    >
    >
This discussion has been closed.