Performance counter issue

Brian DonahueBrian Donahue Posts: 6,590 New member
edited April 13, 2004 11:55AM in ANTS Load
Hi Shawn,

Have you tried all of the actions to grant your account permissions to
monitor performance? They are in a Microsoft Knowlegde Base article:
http://support.microsoft.com/default.as ... -us;158438

Please let us know if that works.

Regards,

Brian Donahue
Red Gate Technical Support

"Shawn Dixon" <[email protected]> wrote in message
news:Y%[email protected]
> I am evaluating your ANTSLoad software and keep getting a "category does
not
> exist" error for scripts I create and even the sample scripts.
>
> When I remove the performance counters and run the script I then get a
> NullReferenceexception.
>
> I have .NET framework 1.1 installed. Is there anything else I should be
> doing to get this to work?
>
> Thanks for your help
>
>

Comments

  • Brian DonahueBrian Donahue Posts: 6,590 New member
    Hi Krishna,

    I believe that the performance counters are accessed in the context of
    the user who is running the test.

    Brian Donahue
    Red Gate Technical Support

    "Krishna Tulasi" <[email protected]> wrote in message
    news:[email protected]
    > Hi,
    > "User account" means the ASP.NET user account (aspnet_wp account)?
    >
    > Thanks,
    > Krishna
    >
    > "Brian Donahue (Red Gate)" <[email protected]> wrote in message
    > news:62%[email protected]
    > > Hi Shawn,
    > >
    > > Have you tried all of the actions to grant your account permissions
    to
    > > monitor performance? They are in a Microsoft Knowlegde Base article:
    > > http://support.microsoft.com/default.as ... -us;158438
    > >
    > > Please let us know if that works.
    > >
    > > Regards,
    > >
    > > Brian Donahue
    > > Red Gate Technical Support
    > >
    > > "Shawn Dixon" <[email protected]> wrote in message
    > > news:Y%[email protected]
    > > > I am evaluating your ANTSLoad software and keep getting a "category
    does
    > > not
    > > > exist" error for scripts I create and even the sample scripts.
    > > >
    > > > When I remove the performance counters and run the script I then get a
    > > > NullReferenceexception.
    > > >
    > > > I have .NET framework 1.1 installed. Is there anything else I should
    be
    > > > doing to get this to work?
    > > >
    > > > Thanks for your help
    > > >
    > > >
    > >
    > >
    >
    >
This discussion has been closed.