Problem synching debug code

Brian DonahueBrian Donahue Posts: 6,590 New member
Hi James,

Thanks for your post. I'm quite unamiliar with breaking from inside your
own code, so I can't say off the top of my head what the problem could be.

Can you please send the code to [email protected]?

Thanks,

Brian Donahue
Red Gate Technical Support

"James Goode" <[email protected]> wrote in message
news:[email protected]
> Hi,
>
> I have a strange problem which I can't explain, or cure, and I am hoping
> that you can help.
> I am using an evaluation version of ANTS Profiler, 1.30 build 147 and have
a
> C# project which I am attempting to profile. I start the profiler,
> launching my test application (testapplication.exe) which runs fine. At
the
> same time I have Visual Studio .NET open with the project's source code.
> The application runs to a System.Diagnostic.Debugger.Break() call, and the
> JIT dialog appears for me to select which debug environment to use. I
> select the instance of Visual Studio that I have loaded with the
> applications source code.
>
> Visual Studio then goes into debug, but the line it goes to is incorrect -
> it's a couple of lines down from the actual breakpoint. If I run the
> application from VS, it runs fine and is in sync. Similarly if I run it
> standalone, the breakpoint appears to be in sync. If I run it from the
> profiler, the source is ALWAYS out of sync. I have tried the usual things
to
> resolve problems of this type (deleting pdb files, checking the
references,
> etc) but to no avail.
>
> Can you help ?
>
> Thanks,
>
> James Goode
> Senior Analyst Programmer,
> Bentley Systems.
>
>
This discussion has been closed.