SQL Monitor 11.1 is now available. Learn more.

Blocking process alert firing but Alert for it is not enabled

MarkTampaMarkTampa Posts: 14 New member
edited June 11, 2020 1:11PM in SQL Monitor
I have the 'Blocking Process' not enabled but we are still getting alerts that there are blocking processes.  What am I missing?  We are running version 9.2.15.25987
Tagged:

Answers

  • Jessica RJessica R Posts: 1,278 Rose Gold 4
    Hi @MarkTampa,

    Sorry to hear you're running into an issue!

    Can I just double check - is it disabled at the "all server" level? Can you please double check that it is disabled for all the desired level(s)?


    Jessica Ramos | Product Support Engineer | Redgate Software

    Have you visited our Help Center?


  • MarkTampaMarkTampa Posts: 14 New member
    Jessica R said:
    Hi @MarkTampa,

    Sorry to hear you're running into an issue!

    Can I just double check - is it disabled at the "all server" level? Can you please double check that it is disabled for all the desired level(s)?

    It is.  However, Friday I was making changes to that and I think I may have stopped them from being raised via that.   I will watch it and let you know if they keep coming. But, it does look like it has stopped them.

  • Jessica RJessica R Posts: 1,278 Rose Gold 4
    Ah ok, glad to hear that things appear to be working! Please do let us know how things go.

    Jessica Ramos | Product Support Engineer | Redgate Software

    Have you visited our Help Center?


Sign In or Register to comment.